Podnož na roubování paprik s mohutnějším kořenovým systémem -
mezidruhový kříženec Capsicum annuum L. x Capsicum chinense Jacq. Je
vysoce tolerantní k Fytoftorové hnilobě papriky (Phytopthora capsici)
a PMMV (Pepper mild mottle virus).
Tykev s jasně oranžovými plody s vysokým podílem dužniny k semeníku a vysokým obsahem karotenu, je všestranně využitelná, výborná na vaření, pečení, smažení.
Hlíva obsahuje velkou řadu léčivých a pro člověka prospěšných, biologicky aktivních látek. Jedná se o vitamíny: B1, B2, B3, B5, B6, D, C, K, proteiny, steroly a řadu stopových prvků Fe, K, P, Na, Zn, Sn, Cr, Cu, B, I. Dále obsahuje mastné kyseliny, aminokyseliny, lovastin, vlákninu a další. Významnou přírodní složkou, díky které je hlíva tak unikátní, jsou glukany.
Rýč má úzký, protažený tvar, který předesílá jeho praktické využití. Je vhodný pro hloubení užších jam a výkopů, drenážních kanálů, kabelových rýh apod. Rýč je v černém provedení.